Mirjam

Olen Mirjam Jarhio ja olen ollut asiantuntijatehtävissä noin 20 vuotta. Koulutukseltani olen valtiotieteiden maisteri. 

Lisäksi olen käynyt Henkisen hyvinvoinnin ohjaajakoulutuksen (Lightfulness Coaching -menetelmä) ja Tiibetiläisen äänimaljahoidon sekä sointukylpyohjaajan koulutuksen (Terhi Elo / Enkelikartano). 

Taustalla minulla on pitkä omakohtainen kokemus kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, mikä tarkoittaa elämän pituista matkaa kohti tasapainoisempaa elämää. Liikunta ja henkinen kasvu ovat aina olleet osa tätä kokonaisuutta.

Tavoitteenani on toimia ”sydämellä ja järjellä” kaikissa tilanteissa. Tärkeää elämässä on fyysinen ja henkinen tasapaino. Kun ajatukset, sanat ja teot ovat linjassa keskenään ne voivat tukea omia korkeampia tavoitteita, jolloin lopputulos on harmoninen. 

Mirjam Jarhion kuva

Rasmus

Harjoittelijavahvistus Rasmus sovitusti mukana

Olen allergiaystävällinen labradoodle ja muutoinkin ystävällinen! Olen käynyt terapiakoiran soveltuvuustestin ja viettänyt juuri  1-vuotis synttäreitäni. 

Olen sovitusti mukana harjoittelijana äänimaljaohjauksissa ja mahdollisesti myös hyvinvointiohjauksissa. Läsnäolollani tuon lisää hyvää mieltä ja rentoutusta. Osaan olla rauhallinen jo nyt ja pidän ihmisistä!

Olen jo käynyt pentukoulun ja mietin tulevaisuuden jatkokuvioita.

Mikäli saan olla mukana hoidossa, voit valita olenko vähän etäämmällä tai tilassa vapaana.

Rasmuksen kampanjahinta äänimaljarentoutukseen 40 € (45 min).

Rasmus edustaa verkkokauppa Vitaloloa